Retourneren/Ruilen

Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht je niet tevreden zijn over je aankoop of mocht iets niet passen dan bieden we je de mogelijkheid deze, mits ongebruikt,schoon en in de originele verpakking, te retourneren of te ruilen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling/het artikel te retourneren of te ruilen. Neem van te voren altijd eerst contact met ons op.  De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. 

Als je hetzelfde artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, geef dit dan van te voren aan. Anders kunnen wij je retourzending niet in behandeling nemen. Vervolgens sturen wij op onze kosten het nieuwe artikel naar je toe. Indien je alleen je bestelling wilt retourneren, dan storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening. Wil je hier liever een geheel ander artikel voor ontvangen, dan kan je je huidige bestelling retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop.

Controleer altijd eerst of je het juiste artikel hebt ontvangen en of het niet tijdens het transport beschadigd is. Mocht je per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben ontvangen, dan kunt je het binnen 14 dagen retour sturen. De kosten van het retour sturen zullen dan door ons vergoed worden. Voordat je het artikel retour stuurt, vragen wij je om eerst contact met ons op te nemen (via e-mail info@funkyhorses.com

Retouradres:

Funky Horses
Wierewei 7
9091 BK Wyns
info@funkyhorses.com

Belangrijk bij retourneren/ruilen en verkeerd of beschadigd ontvangen artikel

  • Neem altijd vooraf contact met ons op.
  • Zodra je ruiling/retournering ontvangen is, krijg je hiervan een bevestigingsmail.
  • Ruil je omdat je een verkeerd artikel hebt ontvangen? Dan zijn de verzendkosten voor ons.
  • Ruil/retourneer je omdat het product niet naar wens is of niet past? Dan zijn de verzendkosten voor het retoursturen voor eigen rekening. Wil je daarvoor in de plaats een andere kleur of maat ontvangen, dan sturen wij deze op onze kosten weer naar je toe.
  • Er wordt je nooit zomaar een nieuw artikel toegestuurd! Wanneer je een artikel wilt ruilen, dien je dit altijd aan te geven op dit retourformulier.
  • Is het product onvolledig of beschadigd? Stuur eerst even een email naar info@funkyhorses.com. Stuur een foto en je ordernummer mee zodat we je snel kunnen helpen.
  • Wil je je geld terug? Geen probleem, dan wordt het bedrag, na ontvangst van de retourzending, binnen veertien werkdagen teruggestort op je rekening.
  • Is het bedrag van je nieuwe bestelling hoger dan je retourzending? Bij ontvangst van je ruiling krijg je van de klantenservice een mail met de gegevens voor het bij te betalen bedrag. Zodra het bij te betalen bedrag ontvangen is, wordt je nieuwe bestelling verstuurd.
  • Heb je je bestelling niet compleet ontvangen? Als er iets is met een artikel dat je besteld hebt, bijvoorbeeld dat het uitverkocht is, dan krijg je hierover altijd persoonlijk bericht. Als je bestelling in meerdere delen wordt geleverd, zijn de extra verzendkosten voor onze rekening. Hier hoef je dus niets extra’s voor te betalen!

Voorwaarden: De artikelen moeten ongebruikt en schoon teruggestuurd worden. Informatiekaartjes en/of labels moeten zoals afgeleverd aan het product gehecht zijn. De artikelen moeten in de aangeleverde verpakking zitten en compleet teruggestuurd worden. De retourzending moet voorzien zijn van een volledig ingevulde retourformulier.

© 2015 - 2022 Funky Horses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel